Štampa

Sjednica upravnog odbora SLO u BiH

Autor Administrator. Posted in LOV BiH

Upravni odbor Saveza na XIII sjednici održanoj 31.05.2012.godine, razmatrao je i prihvatio materijale za redovno zasjedanje Skupštine Saveza za koju je utvrđen termin održavanja za subotu 23.06.2012.godine.
Delegati će razmatrati Izvještaj o radu Upravnog odbora njegovih stručnih tijela i komisija, kao i izvještaje skupštinskih organa tj. Nadzornog odbora i Arbitražnog suda Saveza.
Ujedno će zastupnici razmotriti izvještaj o financijskom poslovanju u 2011.godini, sa prijedlogom financijskog plana za 2012.godinu.

skupstina

Upravni odbor Saveza na XIII sjednici održanoj 31.05.2012.godine, razmatrao je i prihvatio materijale za redovno zasjedanje Skupštine Saveza za koju je utvrđen termin održavanja za subotu 23.06.2012.godine.Delegati će razmatrati Izvještaj o radu Upravnog odbora njegovih stručnih tijela i komisija, kao i izvještaje

 

Štampa

Lutalice uhvatile srndaća

Autor Administrator. Posted in LOV BiH

srndaclutalica

Dana 13.05.2012.god. u večernjim satima, L.D "Tetrjeb" iz Jablanice, od strane mještana Glogošnice obavješteni su da su psi lutalice u blizinu ovog naselja u jednom djelu lovišta dotjerali i uhvatili srndaća. Na lice mjesta izašli su predsjednik sekcije Đemo Čilić i još nekoliko lovaca. Prizor koji su zatekli

Štampa

DRŽAVNA UTAKMICA PASA NA DIVLJU SVINJU BUTROVIĆ POLJE 2012

Autor Administrator. Posted in LOV BiH

28042012123Danas je u gateru "Krivača" u Butrović Polju opština Konjic, održana državna utakmica pasa na divlju svinju. Ljubitelji pasa i ovakvih manifestacija su došli u zavidnom broju i ovom prilikom domaćin L.D "Neretvica" im se zahvaljuje na posjeti i učestovanju na utakmici. Prijavljeni su psi iz Mostara,  Jablanice, Prozor -Rame, Konjica, Čapljine i Gornjeg Vakufa - Uskoplja. Kinološke sudije Nukica Alija iz Sarajeva  i Samir Bilanović iz Konjica vrhunski su odradili svoj dio posla a to se moglo primjetiti najviše po samim takmičaraima koji nakon održane utakmice nisu
Štampa

POZIV ZA PREDSJEDNIKE LOVAČKIH ORGANIZACIJA

Autor Administrator. Posted in LOV BiH

Federalno ministarstvo, poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Savez lovačkih organizacija u BiH  21. aprila 2012. godine organizira Seminar za stručnu edukaciju na temu: Nromativnog  regulisanja rada  i   djelovanja lovačkih udruženja u skladu sa  lovnom legislativom.
Seminar će se održati u hotelu „Park“ – Vogošća, Gornja Jošanica II br.1.
PROGRAM
10:00 – 10:30 sati  - Okupljanje i evidentiranje učesnika;
10:30 – 10:40 sati – Uvodno obraćanje Dipl. Ing. Salema Alihodžića, predsjednika SLOuBiH
10:40 – 14:00 sati – Izlaganja predavača na teme:
Lovno zakonodavstvo u Republici Hrvatskoj
Izlagač, Ivica Budor tajnik Hrvatskog lovačkog saveza
Normativno regulisanje rada i djelovanja lovačkih udruženja u skladu sa ZOL-u  F/BiH i obaveze lovačkih udruženja u njegovoj provedbi.
Izlagač: Dipl.Ing. Muhamed Hodžić, Glavni federalni inspektor za šumarstvo i lovstvo.
14:00 – 14:30 Ručak
14:30 sati - Diskusije, prijedlozi i zaključci;
Molimo da svoje učešće potvrdite najkasnije do 17.04.2012.godine, a u slučaju spriječenosti predsjednika, molimo da Seminaru prisustvuje sekretar ili lovovođa.
Troškovi dolaska na Seminar padaju na teret lovačke organizacije, a ostali organizacioni troškovi padaju na teret Saveza.
Za sva dodatna pitanja molimo da nas kontaktirate na telefone: kancelarija Saveza tel/fax 033/442-019 ili 668-209, E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
PREDSJEDNIK SLOuBiH
Salem Alihodžić, dipl. ing. šum.

slobih

Federalno ministarstvo, poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Savez lovačkih organizacija u BiH  21. aprila 2012. godine organizira Seminar za stručnu edukaciju na temu: Nromativnog  regulisanja rada  i   djelovanja lovačkih udruženja u skladu sa  lovnom legislativom. Seminar će se održati

Štampa

IPO UTAKMICA U GATERU "KRIVAČE" U BUTROVIĆ POLJU

Autor Administrator. Posted in LOV BiH

gater
LD ''Neretvica'' Butrović polje Vas poziva na  IPO utakmicu u gateru ''Krivače'' 21.4.2012. god. Gater Krivače nalazi se u Butrović polju u opštini Konjic. Sve nformacije oko održavanja utakmice kontaktirajte na broj 061/536-413 gosp. Habibija Adem. Uplata je 25 KM a 7 dana nakon IPO utakmice odnosno 28.04.2012. god. predviđena je i državna utakmica.

Marketing 1

 

Google AdSense Module

 Ads