Štampa

KUNDACI I DASKE ZA TROFEJE - SUAD SALIHOVIĆ

Autor Super User. Posted in PRODAVNICE LOVAČKE OPREME

Kundak je obiježje svake puške pa samim tim i vlasnika, kvalitetno i lijepo urađenih kundaka. Proizvođači oružja uglavnom većih vrijednosti nažalost slabo pridaju značaj kundaku kao sastavnom djelu oružja, kako u tehničkom tako i u estetskom smislu pa se mnogi lovci odlučuju da svoje čelične ljubimce upakuju u što kvalitetnije i ljepše urađen kundak. Ovom prilikom predstavljamo Vam kundake ručne izrade, rađene u Bosni i Hercegovini. Tačnije u gradu Jajcu kod majstora Suada Salihovića. Svaki kundak je unikatan i rucne je  izrade. Osnovni standardi kundaka su ispostovani. Izrada kundaka je od najkvalitetnijeg oraha, javora i kruške. Daske za trofeje se izrađuju ručno  a cjene su od 30 do 40 Km. Cijene kundaka za puške prelamače su : kundak 100 km, podkundak 50 km, karabini su 150 km - materijal orah i javor, a kruska je  50 km skuplja . Dodatne želje, duborezi, posebne izvedbe se dodatno plaćaju ovisno o motivu i zahvatu. Garancija od pucanja kundaka uslijed ispaljivanja metka je dozivotna.  Kontakt je putem fb profila Suad Salihović ili na broj mobitela (063 793 656). 

Štampa

PREDSTAVLJAMO : KOTEKS d.o.o TEŠANJ

Autor Super User. Posted in PRODAVNICE LOVAČKE OPREME

Predstavljamo Vam Koteks d.o.o. Tešanj. Koteks  je vodeće preduzeće za otkup i preradu kože u Bosni i Hercegovini i regionu. Koteks d.o.o. Tešanj čiji je osnivač i direktor Muharem Sejdić predstavlja jedno od vodećih imena u kožarstvu na prostorima BiH, a i mnogo šire. Ono što je nama lovcima interesantno iz ponude ove renomirane Bosanskohercegovačke firme je svakako lovački asortiman koji Koteks nudi u svojoj ponudi. U Koteks productionu možete pronaći sve što je

Štampa

PREDSTAVLJAMO : TORZOKOM doo Prijedor

Autor Super User. Posted in PRODAVNICE LOVAČKE OPREME

 TORZOKOM Doo Prijedor, firma koja se bavi prodajom lovačkog oružja, municije i lovačke opreme. Nalazi se u samom centru grada Prijedora i nudi veliki izbor lovačkog oružja, municije i opreme renomiranih svjetskih proizvođača. Od oružja u našem asortimanu možete kupiti : Browning, Winchester, Benelli, Zastava, Iz Rusija, Fair, Zbrojovka, Hatsan, Huglu a uskoro i Sauer, Steyr Mannlicher, Tikka i Sako.

Od lovacke municije u ponudi

Štampa

PREDSTAVLJAMO : KM TRADE d.o.o

Autor Administrator. Posted in PRODAVNICE LOVAČKE OPREME

 

logo_kmtradepraviKM TRADE d.o.o. u svom sastavu posjeduje i lanac specijaliziranih maloprodajnih objekata, bogato opremljenih civilnim, sportskim i lovačkim naoružanjem i opremom te širokom paletom proizvoda za čišćenje i održavanje oružja, taktičke i lovačke garderobe i obuće, baterijskih lampi i reflektora, višenamjenskih alata i lovačkih noževa, taktičkih i specijalnih noževa, opreme za kampiranje te mnogo toga drugog.
Maloprodajni objekti su smješteni u :

 

Sarajevu
Visoko
Tešnju
Goraždu
Srebreniku

 

Hifzi Bjelevca 56,
Čaršijska bb
Enesa Galijaševića 9
Ferida Dizdarevića bb
Bistrica 2 - „GEVER“

Naše osoblje vam stoji na raspolaganju za sve lične ili telefonske upite vezane za cijene, rokove isporuke i druge pojedinosti na brojeve telefona: telefoni